• Kinderfeestje Taart

  Op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje, maar hebben de kinderen al vaker cupcakes versiert, dan is ons kinderfeestje taart de uitkomst. We hebben verschillende kinderfeestje waarin kinderen een taart kunnen versieren. 

   

  Het 15 cm taart feestje

  Een 15cm taartfeestje

  Een 15cm taartfeestje

  Voor dit feestje hebben we voor alle kinderen een 15 cm taartje klaar staan die afgesmeerd is met een laag vanillecrème. De kinderen gaan, onder onze begeleiding, zelf de taart bekleden meet laag fondant, waarbij de kleur natuurlijk geheel naar eigen keus is.

  Als de taart mooi bekleed is gaan de kinderen verder met het versieren van de taart. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van allerlei ingrediënten en materialen. We leggen natuurlijk eerst uit hoe alles werkt en helpen daar waar dat nodig is.

  Kosten

  €14,00 per kind

  Het feestje duurt 1,5 tot 2 uur. Voor dit feestje moeten de kinderen wel minimaal 6 jaar oud zijn.

  Het Tassentaart feestje

  Tiener tassentaart feestje

  Tiener tassentaart feestje

  Welke tienermeid is er nou niet gek van tassen? Daarom organiseren wij een tassentaartfeestje Tijdens dit feestje gaan we samen een tas maken die je thuis lekker helemaal kunt opeten.

  De Tassentaartjes hebben wij al voorgebakken en staan al afgesmeerd voor jullie klaar. We gaan ze bekleden in een kleur die je zelf het leukste vind. Vervolgend gaan we van de taart een heuse tas maken met hengsels, versieringen en rits.

  Tijdens het feestje verzorgen we lekkers en wat te drinken en natuurlijk mag iedereen zijn eigen tas mee naar huis nemen om hem daar te laten zien en op te eten.

  Kosten

  €17.50 per kind

  Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Voor dit feestje moeten de kinderen wel minimaal 10 jaar oud zijn.

   

  Voedselallergie

  Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kindjes door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

   

   

  Voor elk feestje geldt natuurlijk dat de taart mee naar huis gaat in een mooi doosje en dat wij zorgen voor wat lekkers te drinken met een heerlijke traktatie. Aan het eind van elk feestje maken we alle creaties een foto en ook een groepsfoto, voor op onze facebook pagina.

  Kado

  Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kado voor de jarige. Er is mogelijkheid om de jarige, mede namens de winkel, een kado te geven. Wij maken een leuk pakketje waarmee de jarige thuis lekker aan de gang kan gaan. Omdat het feest is betalen wij hieraan mee en kost het u slechts €7.50.

  Overige Feestjes

  Naast het Kinderfeestje Taart hebben we ook nog kinderfeestjes cupcakes, cakepops en koekjes bij Bakken & Zo.