• Overige Kinderfeestje

  Kinderfeestje Cakepops

  Een cakepop wordt ook wel een cakelollie of lolliepop genoemd. Het is een soort bolletje cake op een stokje die gedoopt is in chocolade. Het is een hele leuke traktatie en heerlijk om te eten.

  Wat gaan we doen

  cakepopfeestje

  Cakepop feestje

  Wij zorgen ervoor dat de bolletjes cake al gemaakt zijn en klaar staan om bewerkt te worden. De kinderen gaan onder begeleiding de lollies met het bolletje cake erop in gesmolten smeltsnoep dopen. Hiervoor mag de jarige vantevoren een drietal kleuren kiezen. We gaan per kind maar liefst 6 cakepops in smeltsnoep dippen en daarna versieren.

  Als alle cakepops in de smeltsnoep zijn gedipt gaan we ze versieren. Hiervoor hebben we natuurlijk alle ingrediënten en materialen. Eerst gaan we uitleggen hoe deze allemaal werken zodat iedereen weet wat er allemaal kan. Vervolgens gaan we één cakepop samen versieren. Als dit gelukt is gaat elk kind zijn overige 5 cakepop op zijn eigen manier versieren.

  Aan het eind van het feestje maken wij van alle resultaten foto’s en ook nog een groepsfoto zodat we iedereen op facebook kunnen laten zien hoe mooi de resultaten zijn.

  Tussen al het versieren door is er tijd om wat te drinken en een lekkere traktatie

  Kosten

  €13.50 per kind

  Het feestje duurt 1.5 tot 2 uur. De kinderen moeten minimaal 8 jaar oud zijn voor dit feestje

  Het Spekkentaart Feestje

  Een feestje voor de echte snoepkonten, want we gaan lekker aan de gang met allerlei lekkernijen om een superlekker en leuk spekkentaartje te maken. In plaats van het taartje te bekleden met fondant gaan we het nu versieren met spekjes, marshmellows, snoepjes, lolly’s en natuurlijk ook wel fondanten decoraties die je zelf maakt.

  Kortom een waar zoetfestijn.

  Kosten

  €13.50 per kind
  Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

   

  Het boltaart feestje

  Boltaart feestje

  Boltaart feestje

  We kunnen natuurlijk ook een iets groter taartje gaan maken met zijn allen, namelijk een boltaartje. Wij zorgen dat de boltaartjes al gebakken zijn en klaar staan afgesmeerd met een laag vanillecrème.

  Nadat we uitleg hebben gegeven over alle aanwezige ingrediënten en materialen gaan we eerst samen het boltaartje bedekken met een laag fondant. Iedereen  mag natuurlijk zijn eigen kleur fondant kiezen. Na het bekleden van het taartje gaan we het versieren, zodat iedereen echt een eigen taart krijgt.

  Kosten

  €17.50 per kind
  Het boltaartfeestje duurt ongeveer 2 uur. De kinderen moeten ook hiervoor minimaal 6 jaar oud zijn. 

  Tienerfeestje “je eerste taart”

  En feestje voor tieners die de eerste stappen willen zetten als echte taartenmakers. Voor iedereen staat er een 15 cm biscuit klaar, maar iedereen gaat hem zelf snijden, vullen en afsmeren. Je krijgt alle tips en trucs om het perfecte taartje te maken. En uiteraard gaan we hem vervolgens bekleden en versieren. Kortom het leukste feestje voor tieners die een stapje verder willen gaan.

  Kosten

  €19.95 per kind
  Dit feestje duurt ongeveer 2 en een half uur. . 

  Kinderfeestje koekjes versieren

  Koekjes versieren

  Koekjes versieren

  Wij hebben alvast de koekjes voorgebakken, zodat we gelijk kunnen beginnen met versieren. Maar eerst gaan we natuurlijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Vervolgens gaan we samen het eerst koekje versieren, waardoor iedereen stap voor stap weet hoe alles werkt. Vervolgens gaat iedereen zelf aan de gang met de overige koekjes. De vorm en grootte van de koekjes zijn bij het reserveren door de jarige te bepalen. Dit heeft uiteraard  invloed op het aantal koekjes, want we gaan per kind circa 250 gram aan koekjes bakken.

  Voor het versieren maken we gebruik van fondant, fondantglazuur (geen Royal icing) en allerlei soorten ingrediënten als parels, sprinkels en eetbare lijm. Om allerlei leuke figuurtjes te  maken hebben we een hoop uitstekertjes en molds klaarliggen.

  We zorgen dat er tussendoor wat te drinken is met wat lekkers erbij.

  Kosten

  €13.50 per kind
  Het feestje duurt 1.5 tot 2 uur.

  Kinderfeestje koekjes bakken en versieren

  Kiest u voor dit feestje dan gaan we eerst samen de koekjes bakken. Elk kindje krijgt 250 gram aan koekjesdeeg waarvan hij zelf de leukste koekjes mag maken. Wel doen we het eerst koekje samen om alles goed uit te leggen. Alle kindjes kunnen dus zelf bepalen hoe de vorm, grootte en dus het aantal koekjes.

  Als de koekjes in de oven staan is er tijd om wat te drinken met taart erbij. \tijdens het drinken is er ook gelegenheid om de kadotjes aan de jarig te geven. Zodra de koekjes uit de oven zijn en afgekoeld gaan we ze versieren zoals beschreven staat bij het kinderfeestje koekjes versieren

  Kosten

  €17.50 per kind
  Het feestje duurt 2.5 tot 3 uur. Dit feestje is vanaf minimaal 6 kinderen en de kinderen moeten minimaal 8 jaar oud zijn.

  Voedselallergie

  Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kindjes door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

  De Verhuurbox

  Naast ons uitgebreide pakket aan workshops en feestjes in de winkel bieden wij ook de mogelijkheid om een compleet doe-het-zelf box bij ons te huren. Zo kunt u thuis een kinderfeestje geven of gezellig met vriend(inn)en thuis aan de slag gaan.

  Wij stellen een complete boxen samen waarin alles zit dat u nodig heeft voor een gezellige middag of avond. U bakt zelf de cupcakes, maar ook dat kunnen wij voor u doen en gaat daarna met zijn allen aan de slag om de mooiste cupcakes te maken.

  Inhoud verhuurbox

  De verhuurbox

  De verhuurbox

  • Zak mix voor cupcakes (40-48 cupcakes)
  • Verschillende kleuren rolfondant
  • Meerdere rolmatjes
  • Meerdere antislipmatjes
  • Diverse soorten uitstekers
  • Diverse soorten docoreer gereedschappen
  • Baking cups in een gewenste kleur
  • Eventueel een cupcake bakblik voor 12 stuks te leen
  • Diverse soorten parels en glitters
  • Eetbare lijm (geen kwastjes)
  • Een uitleg voor het maken en decoreren van cupcakes
  • Een boek met allerlei voorbeelden voor inspiratie
  • Cupcake doosjes om de cupcakes mee naar huis te geven

  Een dag voor het versierfeest staat de box compleet voor u klaar om opgehaald te worden. Uiterlijk 3 dagen later dient u de box weer in te leveren in de winkel. Alle eetbare ingrediënten in de box, die nog over zijn na het feestje, mag u houden.

  Kosten

  €8.50 per persoon
  Wij passen de hoeveelheden van de box aan het aantal personen. U zult dus altijd genoeg hebben.

  Extra mogelijkheden

  Zoals eerder vermeld kunnen wij ook de cupcakes voor u bakken. Wij bakken 4 cupcakes per persoon voor een meerprijs van € 2.50 per persoon.

  Wilt u toch liever een taart gaan versieren dan is dit geen probleem. Wij moeten hiervoor wel de samenstelling van de box voor aanpassen. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van €2.50 per persoon voor.

  Ook hierbij geldt dat wij de taartjes voor u kunnen bakken. We bakken dan voor elke deelnemer een taartje met een doorsnede van 15 cm. De prijs hiervoor bedraagt € 3.50 per taartje

  Zou u nog meer dingen in de verhuurbox willen hebben informeer dan naar de mogelijkheden hiervoor.