• Verse Verkoop in de winkel

  Er is altijd een gelegenheid voor iets lekkers en daarom kun jij altijd bij ons terecht voor een traktatie. Zowel om lekker mee naar huis te nemen, maar u kunt ook bij ons terecht voor lekker kopje koffie of thee.

  In onze vitrine treft u altijd een assortiment met verse cupcakes aan. Vaak zijn dit vanille- en chocolade cupcakes met diverse toppings. Voor ieder wat wils, maar mocht uw smaak er niet tussen staan vraag dan gerust naar andere mogelijkheden, vaak is er een hoop mogelijk.

  Naast Cupcakes hebben wij ook macarons altijd op voorraad, waarbij de smaken ook afwisselen

  Kortom genoeg te smullen

  Prijslijst

  Cupcakes € 2.25 per stuk
    € 8.00 per 4 stuks
  Macarons € 1.25 per stuk
    € 6.00 per 6 stuks
       

  De macarons zijn soms ook lactosevrij, maar niet standaard. Wij kunnen uiteraard op bestelling voor u elke smaak maken. Kijk hier voor meer informatie alles op bestelling

  Koffie of thee in de winkel

  Voor een lekkere kop koffie of thee met een verwennerij erbij kunt ook bij ons terecht. U kunt heerlijk aan onze tafel of zelfs buiten voor de winkel op een bankje lekker ontspannen genieten van een goede kop koffie.

  Prijslijst

   

  Koffie € 1.75
  Thee € 1.80
  Cappucino € 2.25
  Koffie verkeerd € 2.25
  Koffie met cupcake € 3.50
  Ranja € 0.50

   

  Bestelling

  Wij kunnen natuurlijk ook van alles voor u op bestelling maken! Bekijk de mogelijkheden voor traktaties, taarten en vers gebakken biscuits op bestelling