Ouwel en eetbare prints

Eetbare prints

Een leuke manier om een taart mee te decoreren is een eetbare print. Maar is ook ideaal om bijvoorbeeld een een cupcake van een logo te voorzien. Wij hebben een printer waarmee we eetbaar kunnen printen op frosty (of icing) sheets. Wij gebruiken deze zelf om onze taarten van leuke prints te voorzien, maar je kunt natuurlijk ook een print bestellen.

Hoe werkt het

Je evert ons uiterlijk één dag voor je de print nodig hebt een Word-document aan met daarin de afbeelding(en) zoals je ze geprint wilt hebben. Dit mag één grote afbeelding zijn of meerdere kleinere, zolang het maar op één A4 vel past. Hou rekening met 1 cm marge aan alle kanten. Wij printen vervolgens jouw aangeleverde document op frosty papier en je heeft een super leuke eetbare print.

Prijs

De eetbare print kost €5.50 per A4.

Wil je dat wij het printbestand voor je opmaken en lever je alleen een afbeelding/foto aan, dan rekenen wij hier €2.50 extra voor.

Het is ook mogelijk dat wij een afbeelding op basis van bepaald thema voor je uitzoeken en het printbestand opmaken, dan zijn de extra kosten €5.00.

Wat is Ouwel

Ouwel (eetpapier) is een dun wit ongedesemd blaadje van rijstzetmeel of aardappel zetmeel. We gebruiken het vaak voor koekjes met als bekendste voorbeeld de onderkant van een kokosmakroon. Een leuk product maar lastig te vinden tegenwoordig, maar uiteraard vind je het bij ons wel

Ouwel prijslijst

Ouwel A4 vel € 0.75 | per stuk (onbedrukt)