• Kinderfeestje Cupcakes

  Je bent jarig en dat moet gevierd worden met je vriendjes en vriendinnetjes. Cupcakes versieren met je vriendjes en vriendinnetjes is natuurlijk een heel erg leuk kinderfeestje. Wij hebben verschillende mogelijkheden hiervoor in onze winkel Bakken & Zo aan de Asselsestraat in Apeldoorn

  Kinderfeestje cupcakes versieren

  Het cupcake versier feestje

  Het cupcake versier feestje

  De kinderen gaan in totaal 4 cupcakes versieren en nemen deze uiteraard mee naar huis. Niet iedereen heeft al ervaring met cupcakes versieren, dus daarom beginnen we met zijn allen er één samen te maken. Wij leggen eerst alle beschikbare ingrediënten en materialen uit en doen stap voor stap het voorbeeld cupcake voor, zodat de kinderen alle mogelijkheden leren.

  Hierna mogen de kinderen zelf aan de gang gaan. Ze gaan 3 cupcakes versieren zoals ze dat zelf willen. De één zal genoeg inspiratie hebben, maar voor wie dat niet heeft zijn er genoeg voorbeelden in de winkel aanwezig om ze op gang te brengen. Wij staan natuurlijk paraat om bij te springen waar nodig is.

  Uiteraard is er tussendoor tijd voor wat te drinken en voor wat lekkers, want een feestje is niet compleet zonder een traktatie!

  Kosten

  €13.50 per kind
  Het kinderfeestje duurt 1,5 tot 2 uur

   

  Minimum aantal kinderen 6. Is het aantal toch lager? Geen enkel probleem! Dan berekenen we €2.00 per kind extra.

  Kinderfeestje bakken en versieren

  Het bakfeestje

  Het bakfeestje

  We beginnen het feestje door gelijk aan de gang te gaan in de keuken. We gaan in 2 groepen eerst met behulp van de keukenmachine het beslag voor de cupcakes maken. Dit is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Als het beslag klaar is gaan we deze verdelen over de bakingcups en gaat ze vervolgens de oven in.

  Vervolgens is het wel even tijd om bij te komen van dit avontuur en gaan we wat drinken met taart erbij.

  Als de cupcakes uit de oven komen gaan we verder zoals beschreven staat bij het kinderfeestje cupcakes versieren hierboven

  Kosten

  €17.50 per kind

  Het kinderfeestje duurt 2.5 tot 3 uur en is vanaf minimaal 6 kinderen en de kinderen moeten minimaal 8 jaar oud zijn.

  Minimum aantal kinderen 6. Is het aantal toch lager? Geen enkel probleem! Dan berekenen we €2.00 per kind extra.

  Voedselallergie

  Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kindjes door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

  Foto’s

  Aan het eind van elk feestje maken we alle creaties een foto en ook een groepsfoto, voor op onze facebook pagina. De kinderen krijgen hun eigen versierde cupcakes mee in een mooi doosje.

  Kado

  Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kado voor de jarige. Er is mogelijkheid om de jarige, mede namens de winkel, een kado te geven. Wij maken een leuk pakketje waarmee de jarige thuis lekker aan de gang kan gaan. Omdat het feest is betalen wij hieraan mee en kost het u slechts €7.50.

  Overige Feestjes

  Naast het Kinderfeestje Cupcakes hebben we ook nog kinderfeestjes High Tea, Taart, Unicorn Taart, Tassen Taart, Prinsessen Taart, Ninjago Taart, Sweet Sixteen en Eerste Taart bij Bakken & Zo.