• Kinderfeestje Ninjago Taartje

  Ons allernieuwste kinderfeestje is een heus Ninjag Taarto feest voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen namelijk nu allemaal hun eigen Ninjago Lego taart maken.

  KINDERFEESTJE NINJAGO TAART MAKEN

  We hebben voor elk kind een eigen taartje klaar staan. Iedereen mag zijn of haar eigen favoriete Ninjago maken. Kies je voor Cole (zwart), Kay (rood), Lloyd (groen), Zane (wit/zilver) of Jay (blauw)

  Nadat we het hoofd hebben bekleed mag iedereen het taartje nog helemaal zelf versieren met Lego blokjes, poppetjes, sterren stippen wat je wil.

  Natuurlijk mag het taartje aan het einde van het feestje mee

  Ninjago Lego

   

  We zorgen dat er tussendoor wat te drinken is met wat lekkers erbij.

  Kosten €15.00 per kind

  €15.00 per kind
  Het feestje duurt 1.5 tot 2 uur.

  Voedselallergie

  Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kindjes door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

  Foto’s

  Aan het eind van elk feestje maken we alle creaties een foto en ook een groepsfoto, voor op onze facebook pagina. De kinderen krijgen hun eigen versierde cupcakes mee in een mooi doosje.

  Kado

  Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kado voor de jarige. Er is mogelijkheid om de jarige, mede namens de winkel, een kado te geven. Wij maken een leuk pakketje waarmee de jarige thuis lekker aan de gang kan gaan. Omdat het feest is betalen wij hieraan mee en kost het u slechts €7.50.

  Overige Feestjes

  Naast het Kinderfeestje Cupcakes hebben we ook nog kinderfeestjes High Tea, Taart, Unicorn Taart, Tassen Taart, Prinsessen Taart, Cupcakes, Sweet Sixteen en Eerste Taart bij Bakken & Zo.