We geven geen feestjes meer in de winkel. We bieden onze feestjes eventueel wel aan in een thuisversie. Bel voor meer informatie even naar de winkel 055-3017783

Feestje!

Kinderfeestjes vieren bij Bakken & Zo

Hieperdepiep hoera! Vier je verjaardag met een gezellig en vooral lekker feestje. Kies je voor cupcakes versieren? Of wil je liever met je vriendjes en vriendinnetjes een taart maken? Ga lekker zelf aan slag en maak de mooiste en heerlijkste creaties. Uiteraard krijg je tussendoor drinken én iets lekkers, want een feest is niet compleet zonder traktatie!

Voedselallergie

Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kinderen door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

Kado

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kado voor de jarige. Er is mogelijkheid om de jarige, mede namens de winkel, een kado te geven. Wij maken een leuk pakketje waarmee de jarige thuis lekker aan de gang kan gaan. Omdat het feest is betalen wij hier aan mee en kost het slechts €7.50.

Veel plezier!

Kinderfeestje Cupcakes versieren

Wat gaan we doen?

De kinderen gaan in totaal 4 cupcakes versieren en nemen deze uiteraard mee naar huis. Niet iedereen heeft al ervaring met cupcakes versieren, dus daarom beginnen we met zijn allen er één samen te maken. Wij leggen eerst alle beschikbare ingrediënten en materialen uit en doen stap voor stap het voorbeeld cupcake voor, zodat de kinderen alle mogelijkheden leren.

Hierna mogen de kinderen zelf aan de gang gaan. Ze gaan 3 cupcakes versieren zoals ze dat zelf willen. De één zal genoeg inspiratie hebben, maar voor wie dat niet heeft zijn er genoeg voorbeelden in de winkel aanwezig om ze op gang te brengen. Wij staan natuurlijk paraat om bij te springen waar nodig is.

Prijs:

De kosten zijn €14,00 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Duur:

1,5 tot 2 uur


Kinderfeestje Unicorn Taart

Wat gaan we doen?

Bij dit feestje ga je zelf een Unicorn taart maken. Het boltaartje staat al afgesmeerd voor je klaar maar de rest doe je allemaal helemaal zelf. Iedereen mag alle kleuren zelf uitkiezen.

Je rolt zelf de fondant ten grote van de kop en gaan je zelf alle decoratie, in elke gewenste kleur maken.

Prijs:

De kosten zijn €16.00 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Duur:

1,5 tot 2 uur


Kinderfeestje Taart versieren

Wat gaan we doen?

Heb je al vaker cupcakes versierd? Dan is het nu tijd voor het grote werk, versier je eigen taart!

Voor dit feestje hebben we voor alle kinderen een 15 cm taartje klaar staan die afgesmeerd is met een laag vanillecrème. De kinderen gaan, onder onze begeleiding, zelf de taart bekleden met een laagje fondant, waarbij de kleur natuurlijk geheel naar eigen keus is.

Als de taart mooi bekleed is gaan de kinderen verder met het versieren van de taart. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van allerlei ingrediënten en materialen. We leggen natuurlijk eerst uit hoe alles werkt en helpen daar waar dat nodig is.

Prijs:

De kosten zijn €16.00 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6. De minimale leeftijd voor dit feestje is 6 jaar.

Duur:

1,5 tot 2 uur


Kinderfeestje Prinsessentaart

Wat gaan we doen?

Bij dit feestje ga je zelf een Prinsessentaart maken. Het boltaartje staat al afgesmeerd voor je klaar maar de rest doe je allemaal helemaal zelf. Iedereen mag zijn eigen kleur van de jurk uitkiezen.

Je rolt zelf de fondant ten grote van de rok, bekleden het lijfje en versiert daarna de jurk helemaal naar eigen zin met fondant decoraties, glitters en parels.

Prijs:

De kosten zijn €16.00 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Duur:

1,5 tot 2 uur

Kinderfeestje Ninjago Taart

Wat gaan we doen?

We hebben voor elk kind een eigen taartje klaar staan. Iedereen mag zijn of haar eigen favoriete Ninjago maken. Kies je voor Cole (zwart), Kay (rood), Lloyd (groen), Zane (wit/zilver) of Jay (blauw).
Nadat we het hoofd hebben bekleed mag iedereen het taartje nog helemaal zelf versieren met Legoblokjes, poppetjes, sterren of stippen, wat jij wilt!
Natuurlijk mag het taartje aan het einde van het feestje mee naar huis.

Prijs:

De kosten zijn €16.00 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Duur:

Duur: 1,5 tot 2 uur

Je eerste taart

Wat gaan we doen?

En feestje voor tieners die de eerste stappen willen zetten als echte taartenmakers.

Voor iedereen staat er een 15 cm biscuit klaar, maar deze ga je helemaal zelf snijden, vullen en afsmeren. Je krijgt alle tips en trucs om het perfecte taartje te maken. En uiteraard gaan we hem vervolgens bekleden en versieren. Kortom, het leukste feestje voor tieners die een stapje verder willen gaan.

Prijs:

De kosten zijn €19,95 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.
De minimum leeftijd voor dit feestje is 10 jaar.

Duur:

Ongeveer 2,5 uur