Geen kinderfeestjes meer mogelijk in de winkel helaas! En die gaan we ook niet meer opstarten in de winkel dus daarom bieden we nu de feestjes aan To Go dus voor thuis!

Feestje!

Kinderfeestjes vieren bij Bakken & Zo

Vier je Bakken & Zo kinderfeestje vanaf nu gewoon lekker thuis. Wij verzorgen alles wat je nodig hebt en geven uitgebreide uitleg bij het afhalen van de spulletjes zodat je thuis met de kinderen aan de gang kunt gaan. Je krijgt per kind het verse onderdeel (cupcakes of taartje), een doosje om het mee in naar huis te geven, matje, roller, mes, malletjes, uitsteker, voorbeeld, lijm en uiteraard voldoende fondant. Je komt op afspraak alleen de matjes, rollers, uitstekers, malletjes en het voorbeeld terug brengen. lijm en fondant hoeft niet terug.

Voedselallergie

Een voedselallergie hoeft een feestje niet in de weg te staan. Dus geef ons tijdig een eventuele voedselallergie bij één van de kinderen door en wij kijken hoe we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn hier inmiddels enorm deskundig in!

Kado

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kado voor de jarige. Er is mogelijkheid om de jarige, mede namens de winkel, een kado te geven. Wij maken een leuk pakketje waarmee de jarige thuis lekker aan de gang kan gaan. Omdat het feest is betalen wij hier aan mee en kost het slechts €7.50.

Veel plezier!

Kinderfeestje Cupcakes versieren

Wat gaan je doen?

De kinderen gaan in totaal 4 cupcakes versieren. Hiervoor krijg je eerst uitleg in de winkel over hoe de materialen werken. We geven voldoende malletjes ui uitstekers mee zodat je lekker met de kinderen aan de slag kunnen. Daarnaast geven we ook een A4 vel vol met leuke voorbeelden mee van makkelijk thuis te maken zijn.

Prijs:

De kosten zijn €12,50 p.p.

Kinderfeestje Unicorn Taart

Wat gaan we doen?

Bij dit feestje ga je zelf een Unicorn taart maken. Het boltaartje smeer je zelf even af met een laagje vanille crème.

Je rolt zelf de fondant ten grote van de kop en gaan je zelf alle decoraties, in elke gewenste kleur maken. Wij hebben de gouden hoorn en oren al gemaakt en die kunnen de kinderen in het taartje steken.

Prijs:

De kosten zijn €13,95 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Kinderfeestje Taart versieren

Wat gaan je doen?

Heb je al vaker cupcakes versierd? Dan is het nu tijd voor het grote werk, versier je eigen taart!

Voor dit feestje hebben we voor alle kinderen een 15 cm taartje gebakken wat je zelf thuis afgesmeerd met een laag vanillecrème. De kinderen gaan zelf de taart bekleden met een laagje fondant, waarbij de kleur natuurlijk geheel naar eigen keus is.

Als de taart mooi bekleed is gaan de kinderen verder met het versieren van de taart. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van allerlei ingrediënten en materialen. We leggen natuurlijk eerst uit hoe alles werkt en helpen daar waar dat nodig is.

Prijs:

De kosten zijn €13,95 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6. De minimale leeftijd voor dit feestje is 6 jaar.

Kinderfeestje Prinsessentaart

Wat gaan je doen?

Bij dit feestje ga je zelf een Prinsessentaart maken. Het boltaartje smeer je voor het feestje zelf even af met geleverde boter crème. Iedereen maakt haar eigen prinses helemaal naar eigen wens.

Je rolt zelf de fondant ten grote van de rok, bekleden het lijfje en versiert daarna de jurk helemaal naar eigen zin met zelf gemaakte fondant decoraties en parels.

Prijs:

De kosten zijn €13,95 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.

Je eerste taart

Wat gaan we doen?

En feestje voor tieners die de eerste stappen willen zetten als echte taartenmakers.

Bij dit feestje krijg je ook per kind, naast het taartje, de vulling en de boter crème een draaiplateau en spatel mee.. Je krijgt alle tips en trucs om het perfecte taartje te maken. En uiteraard gaan we hem vervolgens bekleden en versieren. Kortom, het leukste feestje voor tieners die een stapje verder willen gaan. Voor dit feestje is het wel handig als als ouder een klein beetje taart ervaring hebt.

Prijs:

De kosten zijn €16,95 p.p. en het minimale aantal kinderen is 6.
Wij adviseren als minimum leeftijd voor dit feestje is 10 jaar.