Vers assortiment

Famke's Favoriet Bakken & Zo

Er is altijd een gelegenheid voor iets lekkers en daarom kun jij altijd bij ons terecht voor een traktatie. Zowel om lekker mee naar huis te nemen, maar je kunt ook bij ons in de winkel komen voor lekker kopje koffie of thee. Of wat dacht je van een High Tea?

In onze vitrine tref je altijd een assortiment met verse cupcakes aan. Vaak zijn dit vanille- en chocolade cupcakes met diverse toppings. Voor ieder wat wils, maar mocht jouw smaak er niet tussen staan vraag dan gerust naar andere mogelijkheden.

Naast taart maken we ook cupcakes, macarons, brownies en popcakes op bestelling. Keuze in kleur en smaak!

Kortom genoeg te smullen!


FAMKE'S FAVORIET

Onze nieuwste lekkernij: Famke’s Favoriet. In dit doosje zitten 4 lekkernijen, brownie, lemon bar, miljonair shortbread, notenkoek of kokoskoek! Leuk als kadootjes, om te delen of gewoon lekker om zelf op te eten.

Winkel prijslijst

Geniet ervan!

Koffie of thee met iets lekkers.... Je kunt heerlijk terecht aan onze tafel of zelfs buiten voor de winkel, op een bankje lekker ontspannen genieten van een goede kop koffie.LekkersCupcakes € 2,25

Mini Cupcakes € 1,25

Macarons € 1,50

Cakepop € 1,50

Famke's Favoriet € 7,95


De macarons zijn soms ook lactosevrij, maar niet standaard. Wij kunnen uiteraard op bestelling elke smaak maken.


DrinkenKoffie € 2.00

Thee € 2.00

Cappuccino € 2.50

Koffie verkeerd € 2.50

Koffie met cupcake € 4.95

Ranja € 0.50

High Tea

In de winkel voor de thuisbakkers van Apeldoorn kunt u ook terecht voor een overheerlijke High Tea. Famke maakt alles voor u vers en volgens eigen recept. Kortom de lekkerste High Tea van Apeldoorn.

Vier ook je Baby Shower bij ons! Deze speciale Baby Shower High Tea bestaat uit een aantal in sfeer gedecoreerde hapjes en uiteraard helemaal vers en huisgemaakt.

High Tea

De High Tea bestaat uit:

Drinken

Onbeperkt thee (verschillende soorten verse losse thee van Kaldi) of koffie.

Hartig

Hartige Wafel, Wrap, Broodje Brie, soepje en scones met jam.

Zoet

O.a. een mini cupcake, brownie, taartje, lemon bar, Cakepop.

Kosten

€14.50 per persoon

Baby Shower
High Tea

De High Tea bestaat uit:

Drinken

Onbeperkt thee (verschillende soorten verse losse thee van Kaldi) of koffie.

Gedecoreerd in babyshowerstijl. Naar wens in kleur passend bij meisje of jongen
Hartig

Soepje, Hartige Wafel, Wrap, soepje en scones met jam.

Zoet

Een mini cupcake, brownie, taartje, cakepop en koek.

Kosten

€17.50 per persoon

Voedselallergie

Wij proberen daar waar mogelijk rekening te houden met voedsel allergieën. Dus mocht u ergens allergisch of intolerant voor zijn, laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij doen ons best lekkers voor iedereen te kunnen maken. Echter is dat helaas niet altijd mogelijk in verband met onze dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor je begrip.

Beschikbaarheid

Wij serveren High Tea van woensdag tot en met zaterdag naar beschikbaarheid in de agenda. Om jouw High Tea zo vers mogelijk te serveren, vragen wij je minimaal 48 uur (zondag niet meegerekend) van tevoren te reserveren/bestellen. Reserveren?

High tea to go

Wij kunnen uiteraard de High Tea & de Baby Shower High Tea ook voor je verpakken zodat je hem lekker thuis kan nuttigen. In plaats van verse thee krijgt je verpakte thee van ons mee.