• Eetbare prints en Ouwel

  Eetbare prints bij Bakken & Zo

  Eetbare prints bij Bakken & Zo

  Eetbare prints

  Een leuke manier om een taart mee te decoreren is een eetbare print. Maar is ook ideaal om bijvoorbeeld een een cupcake van een logo te voorzien.
  Wij hebben een printer waarmee wij eetbaar kunnen printen op frosty (of icing) sheets. Wij gebruiken deze zelf om onze taarten van leuke prints te voorzien, maar u kunt natuurlijk ook ene print bestellen

  Hoe gaat het te werk

  U levert ons uiterlijk één dag voor uw de print nodig heeft een Word-document aan met daarin de afbeelding(en) zoals u ze geprint wilt hebben. Dit mag 1 grote afbeelding zijn of meerdere kleinere, zolang het maar op 1 a4tje past. U moet rekening houden met 1 cm marge aan alle kanten. Wij printen vervolgens uw aangeleverde document op frosty papier en u heeft een superleuke eetbare print.

  Kosten

  €5,50 per A4

  Heeft u liever dat wij het printbestand voor u opmaken en levert u alleen een afbeelding/foto aan dan rekenen wij hier €2.50 extra voor.
  Wilt u dat wij een afbeelding op basis van bepaald thema uitzoeken en het printbestand opmaken, dan zijn de extra kosten €5.00.

  Ouwel

  Ouwel (eetpapier) is een dun wit ongedesemd blaadje van rijstzetmeel of aardappel zetmeel. We gebruiken het vaak voor koekjes met als bekendste voorbeeld de onderkant van een kokosmakroon.
  Een leuk product maar lastig te vinden tegenwoordig, maar uiteraard vind u het bij ons wel. In diverse formaten nog wel.

  Ouwel A4 vel € 0.49 per stuk
  Ouwel rond 50 mm € 1.95 100 stuks
  Ouwel rond 70 mm € 2.95 100 stuks
  Ouwel rond 90 mm € 3.95 100 stuks

   

  Je print kun je mailen naar info@bakkenenzo.nl. Liefst in Word. We printen hem voor je uit als je bij ons bent.