• Baby Shower High Tea

  Voor elke gelegenheid wat lekkers, dus zeker om zoiets bijzonders als een geboorte vast te vieren. Daarom hebben wij voor jullie een superleuke, verse en huisgemaakte Baby Shower high tea.Deze high tea bestaat uit een aantal in sfeer gedecoreerde hapjes en pis uiteraard helemaal vers en huisgemaakt.

  De bay shower High tea bestaat uit:

  Drinken : onbeperkt thee (verschillende soorten verse losse thee van Kaldi) of koffie.
  (Cappuccino tegen €1.00 bijbetaling)

  U kunt hier onze uitgebreide  Theekaart Bakken & Zo bekijken.

  Gedecoreerd:  Mini cupcake, Cakepop, decorated cookie. (uiteraard kleur in overleg)

  Hartig: Sandwich van versgebakken brood, bladerdeeg hapje met sesam en zeezout, krokante broodbakje met salade en scones met huisgemaakte jam

  Zoet: Brownie, rocky road en een appeltaartje.

  Specials: Macaron.

  Voedselallergie

  Wij proberen daar waar mogelijk rekening te houden met voedselallergieën. Dus mocht u ergens allergisch of intolerant voor zijn, laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Beschikbaarheid

  Wij serveren High Tea van woensdag tot en met zaterdag naar beschikbaarheid in de agenda. Om uw High Tea zo vers mogelijk te serveren, vragen wij u minimaal 48 uur (zondag niet meegerekend) van tevoren te reserveren/bestellen. Reserveren kan via info@bakkenenzo.nl of telefonisch via 055-3017783. De Baby Shower High Tea is vanaf 6 personen te reserveren.

  Kosten

  €17.50 per persoon

  High tea baby shower to go

  Wij kunnen uiteraard de high te ook voor u verpakken zodat u hem lekker thuis kan nuttigen. In plaats van verse thee krijgt u verpakt thee van ons mee.

  Behalve een Baby Shower High Tea hebben we ook nog een High TeaHigh Tea de LuxeZomer High Tea en een Winter High Tea