• High Tea

  In de winkel voor de thuisbakkers van Apeldoorn kunt u ook terecht voor een overheerlijke High Tea. Famke maakt alles voor u vers en volgens eigen recept. Kortom de lekkerste huisgemaakte High Tea van Apeldoorn.

  High Tea bij Bakken & Zo

  High Tea bij Bakken & Zo

  De High tea bestaat uit:

  Drinken : onbeperkt thee (verschillende soorten verse losse thee van Kaldi) of koffie. (Cappuccino tegen €1.00 bijbetaling)
  U kunt hier onze uitgebreide  Theekaart Bakken & Zo bekijken.

  Hartig: Sandwich van versgebakken brood, bladerdeeg hapje met sesam en zeezout, krokante broodbakje met salade en scones met huisgemaakte jam

  Zoet: Een mini cupcake, brownie, rocky road en een appeltaartje.

  Voedselallergie

  Wij proberen daar waar mogelijk rekening te houden met voedselallergieën. Dus mocht u ergens allergisch of intolerant voor zijn, laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Beschikbaarheid

  Wij serveren High Tea van woensdag tot en met zaterdag naar beschikbaarheid in de agenda. Om uw High Tea zo vers mogelijk te serveren, vragen wij u minimaal 48 uur (zondag niet meegerekend) van tevoren te reserveren/bestellen. Reserveren kan via info@bakkenenzo.nl of telefonisch via 055-3017783.

  Kosten

  €15,00 per persoon

  In combinatie met een workshop kost deze overheerlijke High Tea slechts € 9.95

  High tea to go

  Wij kunnen uiteraard de high te ook voor u verpakken zodat u hem lekker thuis kan nuttigen. In plaats van verse thee krijgt u verpakte thee van ons mee.

  Behalve een High Tea hebben we ook nog een High Tea de Luxe, Baby Shower high Tea, Zomer High Tea en een Winter High Tea