• Assortiment

  Bakken & Zo is een winkel die zich echt richt op de thuisbakker. We hebben 3 pijlers waarmee we dat doen. Allereerst natuurlijk door de verkoop van ingrediënten en bakbenodigdheden, maar ook door verse verkoop van allerlei lekkernij en natuurlijk door de workshops en (kinder)feestjes die we geven.

  Assortiment in de winkel

  We hebben een assortiment samengesteld dat nauwgezet aansluit bij de wensen van de thuisbakker.

  Bakzolder: We een uitgebreid assortiment met Bakzolder mixen. Dat gaat van taart- en cupcakemix tot aan allerlei cake- en broodmixen. Ook voor het vullen en garneren van al het lekkers hebben wij van Bakzolder botercreme, banketbakkersroom en diverse soorten bavarois. Kortom een breed scala aan lekkere en gebruiksvriendelijke bakmixen.

  Huismerk: Naast het Bakzolder assortiment hebben we een (blanco) huismerk waarmee we een aantal alternatieven bieden voor het Bakzolder assortiment.

  Funcakes: Van Funcakes hebben we klein aantal mixen op voorraad. Hierbij geldt ook dat we, naar uw wens, alle mixen kunnen bestellen.

  Ik Bak: Dit is ons eigen merk waaronder wij eigen recepten aan u aanbieden. Denk hierbij aan brownie of cookie recepten, waarbij wij de droge ingrediënten alvast voor u hebben afgewogen en verpakt hebben.

  Patidess: deze natuurlijk smaakmaker is volop aanwezig in onze winkel. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment van deze smaakmaker die u kunt gebruiken voor het op smaak brengen van uw beslag of toppings. Een leuke tip is het gebruik van een smaakmaker met de roomijsmix van Bakzolder. Een simpele manier om je eigen ijs te maken.

  Naast de bakmixen vind u bij ons marsepein, rolfondant, allerlei soorten parels en sprinkels, maar ook producten als crisco, glycerine, bak soda, tylose en eiwitpoeder. Kortom alle ingrediënten die een thuisbakker zoekt.

  Voor alle bakbenodigdheden werken wij met een aantal vaste merken die wij geselecteerd hebben op kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding.

  House of Marie: al onze baking cups, zowel de standaard maat als de mini bakingcups, zijn van het merk House of Marie. Wij hebben zelf een assortiment samengesteld uit de enorme keuze aan baking cups. Mocht u een specifieke baking cup willen kunt u dat ons laten weten dan bestellen wij het voor u.

  PME: Wij hebben diverse uitstekers, taartdozen en andere gereedschappen van dit merk

  Städter: In onze winkel treft u aantal uitstekers en gereedschappen aan van Städter.

  Wilton: Een gerenomeerd merk dat niet mag ontbreken. In onze winkel vind u van wilton kleurstoffen, icings, molds, bakvormen en diverse andere soorten toebehoren. Daarnaast hebben we van Wilton handige opbergsystemen zoals een trolleys en caddy’s.

  Sweet choice: Hiervan hebben we een beperkt assortiment aan uitstekers en mallen.

  Alphabet Moulds: Van dit merk voeren wij een aantal mallen

  Boeken: In de winkel treft een kast vol leuke inspiratie volle boeken aan. Uiteraard de boeken van Rudolph van Veen, maar vele andere boeken die verder op weg helpen met uw bakavontuur.

  Wilt u meer weten over de merken klik dan op hun onderstaande logo en bezoek hun site. Niet alles wat u daar ziet zit standaard in ons assortiment. Maar als het bestaat kunnen wij er aan komen. Dus laat het ons weten en wij bestellen het voor u.

  house of marie bakzolder funcakes patidess pme wilton alphabet moulds stadter sweet choice

   

   

  Verse lekkernijen

  Wij verkopen in onze winkel standaard diverse soorten heerlijke cupcakes in diverse smaken. Maar ook voor andere traktaties en taarten kunt bij ons terecht. Wij maken alles op maat. Kijk voor de mogelijkheden op onze verse verkoop pagina

  Workshop & (kinder)feestjes

  In onze winkel houden wij diverse leuke en inspirerende workshops. Wilt u meer leren over cupcakes, cakepops, taarten of koekjes? Bij ons bent u aan het goede adres. Kijk op onze workshop pagina voor alle workshops.

  Maar ook voor kinderen hebben wij een hoop mogelijkheden voor een gezellige middag. Wij organiseren verschillende kinderfeestjes, dus voor ieder wat wils. De hoofdthema’s van de feestjes zijn cupcakes, taart, cakepops of koekjes. Kijk op de feestjes pagina voor de mogelijkheden.

  Voor een gezellige middag samen met uw (klein) kinderen is onze winkel ook uitermate geschikt. Wij geven diverse ouder-kind workshop die garant staat voor top quality time met uw (klein) kind. Op de ouder-kind workshop pagina vind u alle mogelijkheden.