• Wat vindt u bij Bakken & Zo

  Bakken & Zo is dé winkel waar elke thuisbakker zich thuis voelt. En wel om 4 redenen: het assortiment, de workshops, de verse verkoop én de koffie

  Het assortiment

  Ik heb een assortiment samengesteld dat goed aansluit bij de wensen van de thuisbakker. Van een uitgebreide lijn aan bakmixen van De Bakzolder tot aan de leukste uitstekers. Het assortiment is altijd in beweging en wil ik zo veel mogelijk aan laten sluiten op uw behoefte. Daarom hoor ik graag wat u zoekt en wat wat u er van vindt.

   

  Workshops en Feestjes

  In onze winkel houden wij diverse leuke en inspirerende workshops. Wilt u meer leren over cupcakes, cakepops, taarten of koekjes? Bij ons bent u aan het goede adres. Kijk op onze workshop pagina voor alle workshops.

  Maar ook voor kinderen hebben wij een hoop mogelijkheden voor een gezellige middag. Wij organiseren verschillende kinderfeestjes, dus voor ieder wat wils. De hoofdthema’s van de feestjes zijn cupcakes, taart, cakepops  of high tea. Kijk op de feestjes pagina voor de mogelijkheden.

  Voor een gezellige middag samen met uw (klein) kinderen is onze winkel ook uitermate geschikt. Wij geven diverse ouder-kind workshop die garant staat voor top quality time met uw (klein) kind. Op de ouder-kind workshop pagina vind u alle mogelijkheden.

  Verse Verkoop

  Bakken & Zo heeft een mooie open keuken waren de lekkerste dingen voor u gemaakt worden. Wij verkopen elke dag vanuit onze vitrine heerlijke cupcakes in diverse smaken. Maar wij maken meer dan alleen alleen cupcakes. Zo kunt u ook voor de mooiste taarten, de lekkerste high tea’s of de leukste traktaties bij ons terecht.

   

  Koffie

  Voor een goede kop koffie of thee kunt u ook bij ons terecht. U kunt in onze inspirerende winkel of bij mooi weer lekker buiten voor de winkel genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.