• Workshop Bruidsjurk

  In deze workshop gaan we je leren hoe je een prachtige bruidsjurk zelf gaat maken. Een uitdagende workshop, maar waarin je jezelf en andere, versteld zult laten staan van het resultaat.

  Bruidsjurk workshop

  Bruidsjurk workshop

  Wij bakken de biscuit vast voor, zodat deze voor u klaar staan. U kunt er ook voor kiezen op de jurk op een piepschuimen dummy te maken als u zeker weet hem toch niet te gaan opeten.

  We beginnen met het maken van de buste van fondant. Deze modelleren we met de hand en een aantal handige tools en laten we er uitzien als een ware paspopbuste. Vervolgens ga je het rokgedeelte bekleden en daarna plaatsen we de buste daarbovenop. Het lijfje/buste kleed je vervolgens aan en versierd de jurk verder naar eigen smaak, wens . Met strikken, parels, glitters, food paint werkt iedereen het af tot zijn eigen unieke bruidsjurk. De jurk kan natuurlijk van elke kleur fondant gemaakt worden. Het hoeft dus niet perse een bruidsjurk te worden maar het kan ook een prachtige galajurk zijn.

  Tijdens de workshop zorgen wij natuurlijk voor koffie/thee en lekkers.

  Kosten

  €29.95 per persoon
  Deze workshop geven we vanaf 2 personen en kan op elk gewenst moment gepland worden. Informeer of geef je op in de winkel of via info@bakkenenzo.nl

  Vrijgezellenfeest

  Deze workshop is natuurlijk uitermate geschikt voor een leuk vrijgezellenfeest. Hierbij kunnen we het geheel leuk aankleden met een high of sweet tea. Ook een glaasje bubbels behoort tot de mogelijkheden. Informeer hiervoor in de winkel of via info@bakkenenzo.nl of 055-3017783