• Workshop Gluten- en Lactosevrij bakken

  Uit onderzoek blijkt dat 15% van de Nederlandse bevolking een vorm van glutenintolerantie heeft. Erg vervelend, maar toch echt niet zo lastig als dat vele mensen denken. Ik heb veel mensen in de winkel gehad met allerlei soorten vragen over gluten- en/of lactosevrij bakken. Om iedereen met dit vraagstuk te ondersteunen geef ik een workshop met als gluten en lactosevrij bakken.

  Wat gaan we doen

  Gluten- en lactosevrije chocoladetaart

  Gluten- en lactosevrije chocoladetaart

  Er is namelijk zoveel mogelijk, maar dan zul je je wel moeten focussen op wat wel mogelijk is en hier bewust mee om moeten gaan. Tijdens de workshop geef ik allemaal handige en inspirerende tips over welke lekkernijen je allemaal lactose en glutenvrij kan bakken. Wel ingrediënten je niet kan gebruiken en welke juist een goed alternatief zijn.

  Maar centraal in deze workshop staat het bakken van gluten- en lactosevrije Chocoladetaart

  Aan de hand van bewezen recept gaan we stap voor stap deze prachtige chocotaart maken. We beginnen met alleen de ingrediënten en eindigen uiteindelijk met deze overheerlijk taart als hij afgebakken uit de oven komt. Tijdens het maken van de taart leer je allerlei handigere tips die natuurlijk ook handig zijn als je niet lactose- of glutenvrij wil bakken.

  Zodra de taart de oven in gaat zijn er meerdere opties, we kunnen met een aantal alledaagse ingrediënten, die echt in elk keukenkastje te vinden zijn, wat leuke koekjes gaan bakken, die uiteraard ook lactose- en glutenvrij zijn. Maar het is ook een optie om andere het genot van een lekkere kop koffie meer tips en trucs te bespreken van het bakken. Deze keus mogen jullie zelf maken.

  Aan het eind van deze workshop zit je vol inspiratie om gluten- en lactosevrij te gaan bakken. Ik ben er van overtuigt dat je niet meer kijkt naar wat er niet kan, maar juist naar wat er wel kan!

  Kosten

  €29.95 per persoon Deze workshop geven we vanaf 2 personen en kan op elk gewenst moment gepland worden. Informeer of geef je op in de winkel of via info@bakkenenzo.nl