• Workshop Koekjes bakken en decoreren basis

  Het is vanaf nu mogelijk om een koekjes workshop te volgen in onze winkel. Een leuke nieuwe creatieve workshop die u prima op weg helpt om thuis lekker verder te gaan

  Wat gaan we doen

  Koekjes workshop

  Koekjes workshop

  Allereerst gaan we samen het deeg voor de koekjes maken. Iedereen maakt circa 250 gram koekjesdeeg, waar we vervolgens allerlei vormen koekjes van gaan maken. Uw creativiteit wordt dus al gelijk aangesproken. Als iedereen zijn koekjes gevormd hebben gaan ze de oven in.

  Terwijl de koekjes in de oven staan gaan we twee soorten koeken maken met behulp van ingrediënten die bijna in elke keuken wel te vinden zijn. Dit zijn geen koeken om te versieren, maar juist bedoeld als lekkernij. Deze koeken krijgt uiteraard mee naar huis, maar u kunt er natuurlijk ook al onder het decoreren van genieten zodra ze afgebakken zijn. U krijgt ook het recept van de koeken mee naar huis, zodat u thuis ook aan de gang kan blijven.

  Zodra de koekjes die we als eerste hebben gemaakt afgebakken zijn gaan we deze decoreren. Hiervoor maken we gebruik van fondant, fondantglazuur (geen Royal icing) en allerlei soorten en kleuren parels en musketzaad. We hebben diverse uitstekers, molds en andere gereedschappen klaar liggen om leuke figuren te maken

  Bij deze workshop kunnen we zeker stellen dat u niet met lege handen naar huis gaat. U neemt namelijk mee, behalve de basiskennis van het koekjes bakken en decoreren, mooi zelf gemaakt en versierde koekjes en twee soorten koeken, die thuis goed te maken zijn en ook de recepten voor deze koeken.

  Programma

  • Maken van 3 soorten koeken
  • Eén om te decoreren
  • Twee om lekker van te snoepen
  • Basis kennis koekjes bakken
  • Basiskennis decoreren
  • Tips en trucs
  • Koffie of thee met heerlijke koekjes
  • Tijdsduur 2 uur

  Kosten

  €24.95 per persoon

  High Tea


  Heeft u zin in nog meer lekkers tijdens uw workshop? Dan hebben we een overheerlijke High Tea of High Tea de luxe voor u samengesteld! Deze zijn extra voordelig in combinatie met een workshop!

  Overige workshops

  We hebben natuurlijk bij Bakken & Zo nog meer workshops dan alleen de koekjes workshops. Bij ons kunt ook cupcake, cakepop, ouder-kind, taart en versier je eigen verjaardagstaart workshops volgen.