• Workshop Taart decoreren Basis

  Door deze workshop krijgt u alle basistechnieken van een taart decoreren onder de knie. Niet alleen het decoreren, maar ook het vullen van de taart is hierna geen onbekend terrein meer voor u.

  Wat gaat u leren

  Workshop taarten

  Workshop taarten

  Als u binnenkomt staat er al een biscuit afgebakken klaar om mee aan de gang te gaan. Wij gaan u vervolgens leren hoe deze kan snijden zodat hij gevuld kan worden. Omdat een vulling onmisbaar is voor geslaagde taart gaat u de taart zelf vullen. Uiteraard krijgt u tips voor allerlei andere vullingen. Als de taart gevuld is gaan we hem afsmeren met een laag vanillebotercreme.

  Hiermee is de taart klaar om gedecoreerd te worden. Om te beginnen gaat u hem bedekken met een laag fondant, waarbij de kleur natuurlijk naar uw keuze is. Natuurlijk leren wij u dit plooivrij te doen!

  En nu komt uw creativiteit aan het bod, we gaan namelijk beginnen met het decoreren van de taart. Eerst krijgt u uitleg over ingrediënten en materialen zodat u weet wat er allemaal mogelijk is. Voor het decoreren kunt u gebruik maken van allerlei uitstekers, molds, parels en fondant. Uiteraard staan wij klaar om te helpen, tips en trucs te geven, maar ook is er voldoende voorbeeld materiaal aanwezig voor inspiratie.

  Uiteindelijk verlaat u onze winkel niet alleen met een mooie en smakelijke taart, maar ook met een hoop basiskennis waar u thuis lekker mee verder kan gaan.

  Programma

  • biscuit staat afgebakken klaar
  • U leert basistechniek snijden, vullen en afsmeren
  • Plooivrij taart bedekken met fondant
  • Allerlei materialen en ingrediënten om taart te decoreren
  • Drankje en wat lekkers
  • Tijdsduur 2.5-3 uur
  • Een heerlijke en zelf versierde taart mee naar huis

  Kosten

  €45.00 per persoon

  Vierkante taart

  De workshop kan ook met een vierkante biscuit gedaan worden. We doen precies hetzelfde alleen bekleed u een vierkante biscuit van 15 bij 15 cm.

  €45.00 per persoon

  Informeer voor de mogelijkheden voor groepen, ander formaat taart of vulling in de winkel

  High Tea

  Heeft u zin in nog meer lekkers tijdens uw workshop? Dan hebben we een overheerlijke High Tea of High Tea de luxe voor u samengesteld! Deze zijn extra voordelig in combinatie met een workshop!

  Overige workshops

  Heeft u na de taarten workshop de smaak te pakken gekregen hebben we natuurlijk ook allerlei andere workshop. Zo kunt bij ons workshops koekjes, cupcakes, cakepops of ouder-kind volgen.